APTOkamp 20-29 juli 2018

Lijkt het je leuk om binnenkort samen te kamperen met gezinnen die bezig zijn met Attachment Parenting en ThuisOnderwijs?

Het APTOKamp 2018 vindt dit jaar plaats van vrijdag 20 juli t/m zondag 29 juli, op een groepskampeerterrein bij Dronten. We kamperen op een eigen veld met een grote gezamenlijke binnenruimte. Het is nog mogelijk om mee te doen. Je kan ook als daggast of voor enkele dagen komen.

Het APTOkamp is een jaarlijkse kampeerbijeenkomst, een combinatie van de eerdere Attachment Parenting festivals (APFes) en thuisonderwijskampen met tussen de vijftig en ruim honderdvijftig deelnemers. We volgen net als eerder een vrij informeel programma.

We gaan in ieder geval gezellig samen kamperen. Er zal veel gelegenheid zijn om te praten en spelen. Wat kunnen we verder gaan doen? We kunnen wandelen in het bos, zwemmen in het Drontermeer en ervaringen uitwisselen over allerlei AP en TO onderwerpen. De activiteiten worden door de deelnemers zelf gehouden volgens open space. Je kan bijv. knutselen, zingen, bamboebouwen, tekenen, kleien, speksteen bewerken, boogschieten en meer. ’s Avonds houden we potlucks en rond het kampvuur kunnen we broodjes bakken met onze kinderen.

Wil je meer weten? Je bent welkom op de APTOkamp facebook groep voor belangstellenden.

Je kan ook meer informatie vinden op het aanmeldformulier.

Reageer