mailinglists

Mailinglists en forum

Voel je je aangetrokken? Nieuwsgierig hoe en waarom anderen natuurlijk ouderschap in de praktijk brengen? Zoek je steun of informatie? Hier zijn een aantal plaatsen op internet waar je andere belangstellenden kunt vinden.

Facebook, Google Plus en Twitter

Voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige groepen zie

www.natuurlijkouderschap.org/contact/facebook-googleplus-twitter/

Onderstaande mailinglists zijn niet meer actief.

Nederlandse mailinglists

Er is een al lang lopende Nederlandstalige emailgroep over attachment parenting of natuurlijk ouderschap. Ben je geinteresseerd in ‘continuum concept’ ouderschap (Jean Liedloff), dan ben je ook van harte welkom.

Wil je meedoen, stuur dan een email (zonder berichttekst of onderwerp) naar ap-nl-subscribe@yahoogroups.com. Of ga naar de aanmeldpagina en volg de instructies.
De listowners zijn te bereiken op ap-nl-owner@yahoogroups.com.

Voel je je met name geïnspireerd door Jean Liedloff en haar boek ‘Op zoek naar het verloren geluk’? Dan is er een Nederlandse mailinglist over het Continuum Concept. Aanmelden: stuur een (blanco) email naar continuum-concept-nl-subscribe@yahoogroups.com.

AP-plus is de mailinglist over Attachment Parenting en oudere kinderen. Dit is een vervolg- en sublist van ap-nl@yahoogroups.com. Aanmelden: stuur een (blanco) email naar ap-plus-subscribe@yahoogroups.com en stel je voor via ap-plus-owner@yahoogroups.com.
Voor mogelijke onderwerpen en het kader van de ap-plus lijst zie:
The Eight Ideals for the School Age Child (Engels).

Om ontmoetingen makkelijke te maken zijn er een aantal regionale mailinglists opgezet.

Een paar andere lijsten:

Christelijke ap-lijst

Belgische ap- en cc-lijst

Europese mailinglist

Wil je meedoen aan de Engelstalige Europese mailgroep, stuur dan een email (zonder berichttekst of onderwerp) naar apeu-subscribe@yahoogroups.com. Of ga naar de APEU mailinglist aanmeldpagina en volg de instructies.
De listowners zijn te bereiken op apeu-owner@yahoogroups.com.

Wil je alleen op de hoogte gehouden worden van het nieuws van Attachment Parenting Europe, meld je emailadres dan aan op http://www.attachmentparenting.eu/news/.