APFes 5-10 augustus 2016: samen kamperen

Ook dit jaar is het weer mogelijk om meerdere dagen samen te komen rond het thema Attachment Parenting. Het kampeerweekend start vrijdagmiddag 5 augustus 12 uur op een camping op de Veluwe. Het is ook mogelijk om na het weekend te blijven kamperen. De midweek loopt over in het ToCamp dat 10 augustus begint op dezelfde plek.

Aanmelden is mogelijk via de camping zelf. Neem contact op voor meer details of kom bij de APFes groep van dit jaar op facebook.

Het Attachment Parenting Festival (APFes) is een jaarlijkse kampeerbijeenkomst, met tussen de vijftig en ruim honderd deelnemers. We volgen net als eerder een vrij informeel programma.

We gaan in ieder geval gezellig kamperen. Er zal veel gelegenheid zijn om te praten en spelen. Wat kunnen we verder gaan doen? We kunnen wandelen en een speurtocht uitzetten in het bos, open space kringen houden en ervaringen uitwisselen over allerlei AP onderwerpen. Je kan ook knutselen, wolvilten, haken, tekenen, kleien met zoutdeeg, waarschijnlijk speksteen bewerken en oefenen met geweldloze communicatie. ’s Avonds rond het kampvuur kunnen we bijv. broodjes bakken met onze kinderen.

Heb je je aangemeld om te komen, dan ben je ook welkom op de facebook groep om vast kennis te maken met de andere deelnemers van dit jaar.

Het precieze adres en meer informatie volgen per mail na je aanmelding. Vragen kun je op de facebook groep stellen, maar ook via het contactformulier.

13 Reacties aan “APFes 5-10 augustus 2016: samen kamperen”

 1. lijkt me leuk

 2. Goed initiatief!! Ben er blij mee.

 3. Het lijkt me geweldig als er ook zo’n workshop gegeven wordt op onze beurs!!!

 4. Sorry, verkeerde mailadres. Nu is ‘ie wel goed en hoop ik dat Geweldloze communicatie tussen ouder en kind zich snel verbreidt in Nederland

 5. Lijkt mij erg leuk, en het is ook nog vlak bij mij in de buurt. Maar ik ben 16 juli uitgerekend van mijn derde kindje dus ben bang dat het hem helaas niet gaat worden. vindt ik wel erg jammer, maar wie weet volgend jaar!!

 6. Mijn zoon van 21 maanden en ik zouden ook graag komen.
  Waar kunnen en mogen wij ons aanmelden?

 7. Dag Anita, je kan deze website in de gaten houden en je aanmelden voor de updates per mail of rss. Of je kan vast bij de APFes mailgroep aanmelden.

 8. Hallo allemaal,

  Ik wil even vragen, het staat 23-25 jullie 2010 als kampeer weekend, en in 2011 dezelfde datum? Dank je wel!

 9. Hi Irina,

  het wordt dit jaar het weekend van 13-14 augustus, met waarschijnlijk “inloop” vanaf 10 augustus, in Ruurlo. Binnenkort volgt meer informatie

 10. Wat een leuk initiatief! Mijn zoon is alleen nog maar 3 maanden, dat is wel erg klein hè.. of zijn er meer mensen met zulke kleintjes?

 11. De jongste bezoeker een paar jaar geleden was nog geen maand oud, er zijn meestal wel meer jonge baby’s.

 12. Is het ook mogelijk alleen mee te doen aan het dagprogramma, zonder te kamperen?

 13. ja, dat kan ook. De kosten zijn dan wel hetzelfde omdat de kampeerkosten nul zijn (privé-terrein).

Reageer