Kamperen 22-24 juni 2007 in Limburg

Afgelopen jaar hebben we met andere AP’ers met veel plezier en gezelligheid gekampeerd op camping de Roos bij Ommen. Nu het weer zomer wordt, begint het weer te kriebelen en is het idee ontstaan om een kampeerweekend te organiseren.

De locatie is bij familie thuis in noord Limburg in een heel klein rustig dorpje Ven Zelderheide vlak bij de Duitse grens en uitgestrekte bossen (Reichswald) met hoogteverschillen zodat je
sportief kunt wandelen, veel weilanden, en veel rust. Er is achter het huis een stuk grond (zeker 1,5 hectare) met bomen, fruitbomen, struiken, kruiden en gras met heel veel plekjes waar je met je tent kunt staan (en zelfs helemaal uit het zicht kunt staan, als je wil, van andere tenten) echt sprookjesachtige plekjes!.Je kunt er ook met de auto oprijden om je spullen uit te laden. Het is naar het idee van de initiatiefmeners heel geschikt om er een weekend heel fijn te kunnen kamperen.

We kunnen in het woonhuis gebruik maken van alle sanitaire voorzieningen zoals douchen of in
bad en er zijn daar twee toiletten.

We kunnen en mogen er een kampvuur maken als we willen en er is genoeg speelruimte voor de kinderen om creatief in de natuur bezig te zijn. Kinderen kunnen daar absoluut veilig ronddwalen. Eigen speelgoed kan natuurlijk meegenomen worden. Er is zelfs een grote trampoline waar de kinderen op mogen en een zwembadje met een doorsnede van 2,5m.
Er zijn mooie fietsroutes, wandelroutes, winkels in het dorp (o.a. een bakkertje en zelfs AH) en in de stad Kleve, net over de grens, is o.a. een dierentuin/park en een groot zwembad.

Datum: het weekend van 23 Juni. Je kunt dus vrijdag 22 juni komen tot en met zondag 24 juni. Maar als je gewoon een dagje wilt komen, kan dat natuurlijk ook. Je kunt er in ieder geval helemaal tot rust komen.

Locatie: gemeente Gennep, Nabij: Kleve (Duitsland).

Voor aanmelden en verdere adresgegevens neem contact op via het contactformulier.

Kosten: slechts onkosten vergoeding van 9 euro per gezin per nacht voor het gebruik van de voorzieningen.

Honden zijn toegestaan.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met initiatiefnemer Caroline.

Dus heb je zin in gezelligheid, kamperen, ontspannen samenzijn, barbecue, kampvuur enz. Kom ook!

Kamperen 22-24 juni in Limburg – Door: B op 29/05/2007 ~ 17:21

Geen reacties (meer) mogelijk.