Van een hondenkalender

***

“Wist u dat?

Honden graag in uw bed willen slapen

Als honden volwassen zijn zien ze u als hun ‘ouder’.
Daarom wil uw hond bij u kruipen en bij u slapen net zoals hij vroeger met zijn echte moeder deed toen hij nog een puppy was.

Natuurlijk kunt u dit uw hond afleren, maar hij zal altijd de behoefte houden om naast u op bed te komen.”

***

3 Reacties aan “Van een hondenkalender”

  1. met koeieletters zeg ik: AMEN!! eindelijk iemand die het snapt 😉

  2. Wij hebben een asielhond van 2,5 jaar geadopteerd en hij kan/kon zeker in de eerste maanden alleen maar diep slapen met lichaamscontact. Op je voeten of mee op de bank, alleen dan sliep hij echt diep en lag hij te dromen. Inmiddels gaat het een stuk beter maar hij moet onze ademhaling nog altijd horen dus slaapt hij boven op de studeerkamer met deuren tegen elkaar open.

  3. Zo leuk!

    Als puber nam ik de hond stiekem bij mij in bed. Super gezellig!
    Tot grote ergernis van mijn moeder. Onze hond was zo getraind dat als ze s’ochtends mijn moeder naar de douche hoorde gaan dat ze heel zachtjes uit mijn slaapkamer liep en in haar mand ging liggen met een blik alsof er niets aan de hand was. Geweldig deze stuur ik natuurlijk door naar… mijn moeder :p